2020 lees > hier < de Disclaimer / website is op 19-10-2021 bijgewerkt Artiestvoorfeest.nl Artiestvoorfeest.nl
De artiesten die zich aanbieden op deze website boekt u direct via de artiest zelf, artiestvoorfeest.nl fungeerd niet ! als tussen persoon. .
Meest voorkomende vragen.
Vragen
Wat betekent inprikken? Inprikken is een term die gebruikt wordt door artiesten die werken met geluidsman. ze prikken in op de aanwezige geluidsinstallatie. Wanneer er op een evenement geluid aanwezig is, omdat er bijvoorbeeld een drive-in aanwezig is, dan kan de artiest gebruik maken van dit geluid. De artiest prikt dan zijn eigen geluid in op de aanwezige geluidsinstallatie.

Wat houd tape-act in?

Tape-act wil zeggen dat de betrefende artiest mee zingt met een vooraf gemaakte orkestband (muziekband) u dient er dus wel voor te zorgdragen dat er een profesionele muziek instalatie (PA instalatie) aanwezig dient te zijn. Ook een geluidsman is wenselijk. Is er geen profesionele instalatie of geluidsman aanwezig meld dit dan zodat de artiest dit vooraf kan regelen. Let op! Hiervoor kunnen wel extra kosten voor worden berekend.

Wat is een zanger /zangeres?

Een zanger / zangeres is iemand die van muziek geniet en die dat graag overbrengt op andere mensen. De ene zanger / zangeres is veel beter dan de andre zanger / zangeres. Maar ze willen allebij het zelfde , mensen laten genieten van hun muziek. Laat dan ook elke zanger / zangeres in zijn waarde. Waneer is een zanger / zangeres super goed , als je thuis komt en zegt wow ik heb een super leuke avond gehad. Dan is het geslaagt , ook namens de artiest. En euro’s , ja geld is altijd een onderdeel die niet vergeten mag worden. De een krijgt € 10.000 voor een half uur zingen maar gaat niet met je op de foto. De ander krijgt € 1000 die gaat met je op de foto en weer een ander krijgt € 500 en zingt zelfs 2 setjes voor je. En weer een ander krijgt € 100 die geniet en geeft al niks meer om het geld. En sommige ja die komen zelfs voor niks. Uiteindelijk gaat het erom dat de ene het voor zijn hobby doet terwijl het bij een andere zijn beroep is en deze zijn boterham er mee moet verdienen. Maar allemaal wel met een en de zelfde gedachten muziek maken en de mensen laten genieten

Geluid?

goed geluid is heel erg belangrijk voor een artiest. En geluids apparatuur kost dan ook mega veel geld.

Artiesten komen niet met een karaoke setje van de zwarte markt maar komen met voor duizenden euro's aan geluids

apparatuur om van jou feest een top feest te maken.

Geluidsman?

een geluidsman zorgd ervoor dat microfoon -in-ears -orkestband enz juist staan afgesteld.

Vergeet niet een geluidsman kan een zanger / zangeres maken en of breken.

Dus die koste vaak ook wat euro's om er bij te hebben. niet iedereen kan zomaar geluid doen.